Με την πάροδο του χρόνου όπως είναι φυσικό, οι ανελκυστήρες υπόκεινται σε φθορές. Πραγματοποιώντας την απαραίτητη συντήρηση του ανελκυστήρα, προλαμβάνουμε και καθυστερούμε αυτές τις φθορές, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργικότητά του.

Ωστόσο, σε παλιούς ανελκυστήρες παρατηρούνται σημαντικές φθορές και δυσλειτουργίες οι οποίες εμποδίζουν την ομαλή απόδοσή τους και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των χρηστών. Σε αυτήν την περίπτωση, χρειάζεται να γίνει επισκευή ή αντικατάσταση υλικών και εξαρτημάτων όπου εντοπίζονται οι φθορές.

Η Interlift Γεωργίου Καρύπη Υιοί Ο.Ε. Χάρη στην πολυετή εμπειρία-τεχνογνωσία της και διαθέτοντας τα κατάλληλα εξιδανικευμένα-καταρτισμένα συνεργεία  έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει κάθε είδους επισκευή για όλους τους τύπους ανελκυστήρων, τόσο παλαιών όσο και νέων.

Με γνώμονα πάνω από όλα την ασφάλεια του επιβατικού κοινού και βέβαια την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των ανελκυστήρων, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες και οικονομικές λύσεις σε οπουδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ανελκυστήρας σας.